Общая площадь : 400 м2

Проектирование : 2019

Авторский коллектив: יקטרינה ויאזמינובה, איבן סלווינסקי При участии: אנה גרבן, אלינה פלחובה, דריה מורדבינובה, ולנטין פטרוב

משרד החברה ממוקם בלב מוסקבה, ברחוב. פטרובקה ותופסת שלוש קומות של בניין היסטורי - מרתף, קומה ראשונה ושנייה. המשימה הייתה להשתמש ברמות שונות עבור יעוד פונקציונלי ברור של אזורים בודדים, שלכל אחד מהם היה רעיון שלם משלו. אז, הקומה הראשונה הפכה לחלל קדמי, שהמשימה היחידה (והעיקרית) שלו הייתה הצגת החברה. אפשר לערוך כאן מצגות, תערוכות אמנות, הופעות, החלל יכול להפוך למועדון לילה, או גלריית אמנות. בזמנים רגילים, פנים הקומה הראשונה אמור היה ליצור תחושת מיידיות, הנעה וגישה לא סטנדרטית לאורחים. במילים אחרות, קומת הקרקע מבצעת פונקציה הצהרתית ומצגת.
הקומה השנייה פותרת את הפונקציה התועלתנית של חלל העבודה הראשי. לפניכם מקומות העבודה של מנהלים, משרדי דירקטורים, חדרי ישיבות. הנחנו פתרון חלל פשוט וקל באמצעות זכוכית צבעונית, שטיחים "ביתיים", עץ טבעי על הרצפות.
לחלק המחתרתי של המשרד הוטל תפקיד נפרד, חשוב ואחראי ביותר - שירות הציבור התובעני ביותר, הדורש יחס אישי, אינטימיות ופרטיות. במיוחד לאורחים כאלה אורגנו במרתף סלון עם דלפק בר, חדר טעימות ואולם קולנוע. הכל כדי להוציא קונה פוטנציאלי מההמולה היומיומית אל העולם הוירטואלי של המציאות העתידית שלו.מתוך מחשבה על תפיסת הפנים, יצאנו מהעובדה שהלקוח הוא חברה מוכרת ומבוססת בשוק הבינלאומי. עצם העובדה ששחקן בסדר גודל כזה נכנס לשוק המקומי של מוסקבה הייתה צריכה להיות אירוע בולט לכל משתתפיו. בנוסף, ההיסטוריה והניסיון של החברה מאפשרים לה לשנות באופן קיצוני את יחסי הכוחות ואת עצם הגישות לעבודה. סברנו כי חוסר עמידה בקשיים, התעלמות מדרך קבע, מרדנות - אלו ההגדרות שהיו צריכות להוות את הבסיס של פנים המשרד. דחיית הקנונים, עצמאות מההקשר ההיסטורי, הצהרה בהירה ונועזת של אינדיבידואליות.
כחלק מהאפליקציה התחרותית, פיתחנו סקיצות של קבוצת הכניסה של הקומה הראשונה של משרד התיווך, תוכניות ייעוד פונקציונליות, אנלוגים נבחרים של פתרונות פנים ויצרנו סרטון מצגת.