…we didn't want to limit ourselves to the sleeping function. It is not enough to make just a beautiful interior, it should be interesting and from a technical point of view, be a bit transformer and include additional, not the most obvious functions

In front of the bed we placed a furniture structure, which includes a TV set and a bureau with a folding front, behind which you can sit comfortably to work: sort out papers, work with a laptop.

On the adjacent wall, we placed a line of cabinets, laconic in design, but functional inside: there is an organizer for storing accessories, and lights, and bars for ordinary things, and for elongated, and sliding shelves for shoes

For all the technological complexity of the project – the abundance of furniture, appliances, bathroom equipment – the finishing is simple and ascetic. The tones of the materials are chosen in such a way that they all look monochromatic

Общая площадь : 20 м2

Проектирование : 2021 Начало реализации : 2021

Авторский коллектив: איבן סלווינסקי, יקטרינה ויאזמינובה

Фото: VSA

אז זה קרה בפרויקט הזה: הגיבורים של פרדלקה תכננו שני חדרי ילדים, אבל הגיעו למבוי סתום עם הפריסה של חדר השינה שלהם. מצד אחד היה חלל גדול בגובה כפול שאיתו לא היה לגמרי ברור מה לעשות, מצד שני רציתי שיהיה לי שירותים, למקם מדרגות לקומה הראשונה ולעליית הגג, להכין מזווה, וכו', אבל כל זה לא התאים.
הצענו את הפריסה של כל הקומה השנייה, מה שפתר את הבעיות הללו: הזזנו את המדרגות, השתמשנו באזור המפרץ לשירותים, צמצמנו מעט את חדרי הילדים כדי שנוכל למקם חדר רחצה שני וחדר הלבשה משותף ולקבל חדר רחצה מרווח. אולם.

במקרה של הפרויקט הזה, לא רצינו להגביל את עצמנו לתפקוד השינה. זה לא מספיק לעשות רק פנים יפה, זה צריך להיות מעניין מנקודת מבט טכנית, להיות קצת שנאי ולכלול פונקציות נוספות, לא הכי ברורות. מול המיטה הצבנו מבנה רהיטים, הכולל טלוויזיה ולשכה עם חזית מתקפלת, שמאחוריה אפשר לשבת די בנוחות לעבודה: למיין ניירות, לעבוד עם מחשב נייד. על הקיר הסמוך, הצבנו ליין של ארונות בגדים, בעיצוב לקוני, אך פונקציונלי מבפנים: יש ארגונית לאחסון אביזרים ותאורה, ומוטות לדברים רגילים ולמוארכים, ומדפים נשלפים לנעליים, וקומת ביניים לאחסון ארגזים. את חזיתות הארונות ממשיכה דלת נסתרת המובילה לחדר האמבטיה. מנגנון הדלת יוצא דופן בכך שיש לו מרכז סיבוב מוסט. כך, התברר שהוא הופך את הבד לרחב יותר ממה שהיה לו מקום.בתוך חדר האמבטיה הוצב גופן מול החלון עם קומפוזיציה צירית מול הדלת. זוהי טכניקת תכנון יעילה מאוד שתמיד עובדת. מצד אחד, הפודיום, עליו ממוקם הפונט, היה הכרחי, שכן תחתיו הונחו הביוב של הכיור והאמבטיה עצמה, מצד שני הוא מדגיש ומדגיש את הפונט בתוך החדר.
עם כל המורכבות הטכנולוגית של הפרויקט - שפע של רהיטים, מכשירי חשמל, ציוד לאמבטיה - הקישוט פשוט וסגפני. הטונאליות של החומרים נבחרת בצורה כזו שכולם נראים מונוכרומטיים ומונוכרומטיים. בפנים, זה לא הצבע שקובע את החומר, אלא המרקם שלו ותפיסת המישוש שלו. משטחי הקירות והתקרה מכוסים בטיח דקורטיבי, בעל מרקם דק מאוד, אך נעים מאוד, המזכיר ביותר מבחינה ויזואלית את נייר היצירה, ומבחינת המישוש - המרקם המשיי של אבן טבעית. חומר אקספרסיבי נוסף הוא חיפוי הרצפה - לוח הנדסי עשוי אלון טבעי, בבחירת החיים - עם קשרים, ורידים ומקומות בולטים, סדקים.

הפרט האחרון שאוסף את הפנים סביב עצמו ומושך תשומת לב ממבט ראשון הוא כתם צבע אחד - ציור שצויר במיוחד עבור הפרויקט הזה.