Общая площадь : 109 м2

Проектирование : 2019 Начало реализации : 2019

Авторский коллектив: יקטרינה ויאזמינובה, איבן סלווינסקי При участии: אנה גרבן, אלינה פלחובה

יצירת פנים יוצא דופן היא אתגר בפני עצמו. אבל לעשות את זה עדיין במהירות ובזול, זה נראה בלתי אפשרי! חשבנו כך כשדיברנו על הפרויקט עם הלקוח. מיד סיכמנו שהפרויקט הוזמן ללא ליווי, עם מבחר חומרים וריהוט בסיסיים, וכל בעיות היעילות ייפתרו מרחוק, טלפונית. אנחנו בעצמנו לא האמנו שהלקוח יצליח לעמוד בזמנים, אבל מה הייתה ההפתעה שלנו כאשר לאחר שבועיים מתחילת הבנייה התחלנו לקבל הודעות וידאו עם שאלות מאתר הבנייה!
מצד אחד, התמזל מזלנו לקבל את המקום לאחר שיפוץ הדייר הקודם. מצד שני, שברנו כמעט את כל המחיצות ושינינו את הפריסה כך שתתאים לצרכי הלקוח שלנו. מלכתחילה החלטנו על פלטה בגווני אפור-כחול. כמו כן, בתהליך הדיון על הפרויקט עם הלקוח, התברר שהוא לא רוצה ללכת על סגנון מסוים ושרצונו העיקרי הוא פיוז'ן ואקלקטיות, שם יכול להיות מקום לאמנות עתידנית, נוחות ביתית, התייחסות להיסטוריה. אז, מכמה ניסיונות ודוגמאות של העט, אספנו משהו בודד, שבסופו של דבר מצא את התגלמותו. כתוצאה מכך, הופיעו בפנים לוחות נגרות מינימליסטיים, דלפק קבלה תעשייתי, לוחות מחוררים בעלי צדודית מתכת, ויציקת טיח קלאסית גזורה ברישול. אבל למרות ניגוד כזה, החלל שמר על שלמותו החזותית והתמלא ברוח המקום הייחודית שלו.