Общая площадь : 500 м2 м2

Проектирование : 2018

Авторский коллектив: Ekaterina Vyazminova, Ivan Selvinsky, Anna Greben При участии: Co-authored with Pavel Andreev, head of AB GRAN

Executed in light tones, the interiors of the common areas include color accents of the reception areas and inter-apartment corridors, thus building up a change of scenes, like theatrical scenery, becoming at times free and airy, at times active and powerful. Antique brass, natural marble, plaster and joinery elements of walls and ceilings decoration (moldings, panels, borders) are actively used in interiors decoration. The design of mailboxes is a separate piece of furniture - a chest of drawers with mailboxes. Externally it looks more like a piece of residential interior than a detail of public interior.
As part of the project, we designed the interiors of the entrance lobbies of the residential complex, apartment corridors, elevator halls, evacuation stairs, strollers, and utility rooms.