Общая площадь : 1500 м2

Проектирование : 2018

Авторский коллектив: Ivan Selvinsky, Ekaterina Vyazminova, Nadezhda Potapova

The project was supposed to create several indoor courts for year-round activities with all the accompanying infrastructure: locker rooms, cafes, facilities for equipment and staff. It was also supposed to place outdoor training courts and a separate outdoor court for the club championships. The architectural appearance of the school was largely determined by the location of the site and its pedestrian and transport links with the area. Located on the pedestrian transit, the school had a ramp surrounding it from ground level around the outdoor courts and rising to an operable roof-a view terrace-that offers a panoramic view of the Innovation Center grounds. The project envisaged the use of the roof as an open public space with the possibility of holding public events: awards for participants, lectures and educational programs, and celebrations. The indoor indoor courts are separated in the layout, which allowed to create two volumes, crushing the elongated facade of the building, giving the whole object a more chamber-like and lighter look.